Русия е изградила инфраструктура за сглобяване на военни дронове на своя територия, предаде

...
Русия е изградила инфраструктура за сглобяване на военни дронове на своя територия, предаде
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Русия вече сглобява ирански дронове

Русия е изградила инфраструктура за сглобяване на военни дронове на своя територия, съобщи украинският уебсайт " Гордон ", базирайки се на източник от украинското разузнаване.

Генерал-майор Вадим Скибицки, представител на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна сподели пред РБК-Украйна, че в свалените неотдавна дронове " Шахед ", които са доставяни на Русия от Иран, са открити детайли, показващи, че те са били окончателно съединени в Русия.

„ Това по-специално се потвърждава от увеличението на броя на съветските елементи в безпилотните самолети. Освен това имаме проектите на агресора: по време на едно от съветските военно-промишлени изложби беше декларирано, че Москва желае да овладее производството към 60 БПЛА с разнообразни модификации до 2030 година “, сподели Скибицки.

ГУР отбелязва, че руснаците желаят да създадат до края на годината към 1300 единици от по този начин наречения " Геран-2 " (така окупаторите преименуват иранските дронове). Украинското разузнаване счита, че Русия няма задоволително промишлен капацитет за това, даже като се вземат поради задграничните съставни елементи. Освен това огромна роля ще играе успеваемостта на глобите, както и „ кинетичното влияние “ върху оборудванията за производство на безпилотници в Русия, добави представителят на разузнаването.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР